+387 36 556 581 losrosal@bih.net.ba Pon - Pet 07:00 - 15:00

Video u sklopu projekta S-Factor Festivala

U ovom videu prikazali smo prijateljstvo na naš način. Prijateljstva su veoma važan dio našeg života, naročito u periodu djetinstva. Potrebno je pružiti djeci priliku za druženje. Djeca sa teškoćama u razvoju možda nemaju uvijek tu priliku, te zbog toga smo snimili ovaj video u sklopu projekta S-Factor Festivala. Uključivanje djece s teškoćama u razvoju u različite aktivnosti, igre i druženje ključno je za njihov razvoj. Kroz zajedničko iskustvo, djeca uče životne lekcije o prihvaćanju, razumijevanju i podršci. U videu možete vidjeti kako se prijatelji igraju, međusobno pomažu i uče, daju podršku, ljubav i zagrljaj. To je ono što je bitno u životu.
S-FACTOR je projekt koji promoviše inkluziju mladih s teškoćama u razvoju kroz vlastitu produkciju i prikazivanje kratkih videa. Organizator, koordinator i izvođač projekta je Osnovna škola Milke Šobar – Nataše, Črnomelj.
Glavni ciljevi projekta su: uključivanje učenika s teškoćama u razvoju u projekt, rad s učenicima redovnih osnovnih škola, izrada videa, predstavljanje videa široj javnosti, razmjena iskustava.

Related Posts