+387 36 556 581 losrosal@bih.net.ba Pon - Pet 07:00 - 15:00

Aktivnosti centra

28
Dec

Mali rekorderi PK Velež u posjeti Centru „Los Rosales“

28.12.2018 godine članovi PK Velež koji su  na mitingu održanom u Mariboru, u okviru muške štafete u sastavu: Danis Alikalfić, Miralem Marić, Timam Ramić i Adnan Žmiro oborili državni rekord Bosne i Hercegovine u disciplini 4×50 metara mješovito posjetili su Centar „Los Rosales“ i svoje vršnjake obradovali slatkišima. Hvala mnogo za ovaj predivan gest. Tim...
28
Dec

Italijanski volonteri „Il Giardino delle rose blu ONLUS“ posjetili Centar

28.12.2018 godine volonteri zimskog kampa u Bosni i Hercegovini NGO „Il Giardino delle rose blu ONLUS“ posjetili su Centar „Los Rosales“.U  okviru ove posjete volonteri su realizovali različite radionice za naše korisnike.  Kroz smijeh, druženje i ples svi su se zabavili i sa sobom ponijeli upečatljive utiske iz naše ustanove.
28
Dec

Agencija BHANSA osigurala paketiće za korisnike Centra „LosRosales“

Agencija  BHANSA sa sjedištem u Mostaru, koja se bavi pružanjem usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine obradovala je korisnike Centra i povodom i nadolazećih praznika dodijelila im paketiće. Hvala još jednom što su našim korisnicima uljepšali praznike.
28
Dec

Projekcija filmova “Nisam kao ti, pa šta!” u Centru „Los Rosales“

U petak 28.12.2018. godine u Centru „Los Rosales“ sa početkom u 11 h  upriličena je projekcija filmova po projektu “Nisam kao ti, pa šta!”. Projekat realizuje udruženje mladih „Ruka prijateljstva“ u partnerstvu sa JU Centar za djecu i odrasle sa posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona. Ovaj projekat finansiran je od strane Federalnog ministarstva rada i socijalne...
27
Dec

Učenici i nastavnici Srednje mašinsko-saobraćajne škole Mostar korisnike Centra obradovali slatkišima

Učenici  i  nastavnici Srednje mašinsko-saobraćajne škole Mostar posjetili su Centar “Los Rosales” i naše korisnike počastili raznim slatkišima uz lijepo druženje i zabavu. Zahvaljujemo se učenicima i nastavnicama ove škole  na posjeti i jačanju prijateljskih odnosa kroz ovakve aktivnosti na radost svih nas.
27
Dec

Završna priredba štićenika “Los Rosalesa” uz podjelu paketića koje je podržala asocijacija “Malteser”

27.12.2018 godine upriličena je završna novogodišnja priredba povodom novogodišnjih praznika i završetka I polugodišta šk.2018/19 godine. Izveden je zabavni program koji su pripremili učenici Centra “Los Rosales”, nakon čega su im podijeljeni paketići.
27
Dec

Učenici Srednje tekstilne i poljoprivredne škole u Mostaru obradovali učenike Centra paketićima

27.12. 2018. Godine učenici Srednje tekstilne i poljoprivredne škole u Mostaru posjetili su  Centar “Los Rosales” i obradovali naše korisnike novogodišnjim paketićima. Zahvaljujemo se učenicima što su pokazali senzibilitet za osobe sa poteškoćama u razvoju i što su izmamili osmjehe na lica naših korisnika.
27
Dec

Pčelarsko društvo „Roj“ Konjic doniralo med za korisnike Centra

27.12.2018 godine Centar „Los Rosales“ su posjestili članovi pčelarskog  udruženja „Roj“ iz Konjica. Ovom prilikom za potrebe korisnika Centra donirali su veću količinu meda. Hvala vam za posjetu, što ste prepoznali naš rad, obradovali naše korisnike i što promovišete zdrav način ishrane.
26
Dec

Predstavnici kompanije ROBOT obradovali korisnike Centra paketićima

Danas, 26.12.2018 godine  korisnici Centra Los Rosales su obradovani od strane predstavnika kompanije Robot, koji su im uručili paketiće. Na zajedničkom druženju sa korisnicima mogli su se vidjeti sreća, osmijeh i zadovoljstvo na njihovim licima. Hvala još jednom ovim dobrim ljudima.
1 2 3 18