+387 36 556 581 losrosal@bih.net.ba Pon - Pet 07:00 - 15:00

Aktivnosti centra

19
Jan

Korisnici Centra učestvovali su na zimskom  sportskom kampu “Kneževo 2023”

U organizaciji Kluba specijanih sportova ” Banja Luka” ( KSSBL) štićenici Centra “Los Rosales” boravili su tri dana na desetom zimskom  sportskom kampu “Kneževo 2023”. Za to vrijeme su sticali osnovna znanja iz alpskog i nordijskog skijanja. Cilj učešća naših štićenika na ovom kampu,osim savladavanja osnovnim elementima skijanja,bila je i socijalizacija i razvijanje zdravog takmičarskog...
30
Dec

Predstavnici Unije studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru – UNMO uručili su paketiće i prigodne poklone za sve naše korisnike

Predstavnici Unije studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru – UNMO danas su u svečanoj atmosferi uručili paketiće i prigodne poklone za sve naše korisnike. Sreća i radost je veća kada se dijeli, a danas su student podijelili sreću sa našim korisnicima.
30
Dec

Članovi UG Pčelarsko društvo “Bagrem” Jablanica donirali su med za Centar

Članovi UG Pčelarsko društvo “Bagrem” Jablanica donirali su med za Centar, koji će obogatitit obroke naših korisnika u Centru. Prigodan poklon i zahvalnicu u ime Centra predstavnicima Pčelarskog društva “Bagrem” uručila je direktorica Centra
30
Dec

Članice Plesnog kluba Erigo-D Mostar su posjetile naš Centar

Članice Plesnog kluba Erigo-D Mostar danas su posjetile Centar i uručile prigodne poklone za naše korisnike. Nadamo se budućoj saradnji sa ovim divnim mladim djevojkama.
30
Dec

Druženje sa prijateljima iz Fondacije Muzej Žitomislić

I ove, kao i prethodnih godina naši prijatelji iz Fondacije Muzej Žitomislić odlučili su da radost praznika podjele s našim korisnicima te su zajedno s njima organizovali druženje uz prigodno poklone. Zahvaljujemo se na posjeti i podršci i nadamo se nastavku saradnje.
30
Dec

Humanitarna organizacija Pomozi.ba danas je obradovala naše korisnike novogodišnjim paketićima

Humanitarna organizacija Pomozi.ba danas je obradovala naše korisnike novogodišnjim paketićima. Zahvaljujemo se HO Pomozi.ba što brinu o najranjivijim kategorijama našeg društva. Želimo im puno sreće u svim projektima koje rade za dobrobit građana naše zemlje.
29
Dec

Podjela paketića korisnicima koji su svoje željice poželjeli preko aplikacije zadjecubih.online , pod nazivom “Jedna želja, jedan poklon, jedan osmijeh”

Danas je upriličena i podjela paketića korisnicima koji su svoje željice poželjeli preko aplikacije zadjecubih.online , pod nazivom “Jedna želja, jedan poklon, jedan osmijeh”.Hvala svim ljudima koji su ispunili želje naših učenika i usrećili ih na ovaj način.
29
Dec

Predstavnici FK VELEŽ-a obradovali korisnike Centra prigodnim poklonima

FK Velež su naši dugogodišnji prijatelji, koji su naša bezuvjetna podrška i vjetar u leđa našoj raji. To je tim ljudi koji uvijek izmami iskreni osmijeh naših korisnika. Nisu ih zaboravili ni za novogodišnje praznike, te ih jučer obradovali poklonima. Hvala cijelom timu u ime učenika, roditelja i svih uposlenika Centra.
28
Dec

Podjela paketića od strane Humanitarne udruge “Gledaj srcem” iz Mostara

Naše učenike/korisnike ove godine su paketićima iznenadili kao i predhodnih godina Humanitarna udruga “Gledaj srcem” iz Mostara. Oni su omogućili paketiće za sve naše korisnike. Zahvaljujemo se u ime korisnika/učenika, roditelja i uposlenika Centra.
1 2 3 55