+387 36 556 581 losrosal@bih.net.ba Pon - Pet 07:00 - 15:00

Aktivnosti centra

12
Feb

“Night to Shine”

U petak 09.02.2024. godine u Centru “Los Rosales” je bilo svečano, veselo i rasplesano. Veče pod nazivom  “Night to Shine”, prvi je događaj ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, koji su uključile razne aktivnosti kao što su vožnja limuzinom, ulazak na crvenom tepihu, ples, karaoke, večeru, aktivnosti za roditelje i staratelje i razne druge aktivnosti....
02
Feb

Poziv za asistente – volontere

Mladi ste, kreativni, željni novih znanja i iskustava, poslušajte video u prilogu i javite nam se na mail losrosal@bih.net.ba ili na broj telefona 036/556-581. Očekujemo Vaše pozive i poruke.
17
Jan

Posjeta predstavnika Ministarstva zdravstva, rada i socijalne zaštite HNK

Predstavnici Ministarstva zdravstva, rada i socijalne zaštite HNK na čelu sa ministrom gospodinom prof. dr. sc. Bevanda Milenkom posjetili su Centar “Los Rosales”. Direkorica Centra upoznala je goste sa radom ustanove, djelatnostima kojima se bavi Centra, kao i aktivnostima koje se provode u Centru. Zahvaljujemo se na posjeti,  nadamo se i radujemo uspješnoj saradnji.
08
Jan

Donacija HO “Auser” iz Montegrotto Terme

Predstavnici humanitarne organizacije „Auser“ iz Montegrotto Terme posjetili su Centar “Los Rosales” i tom prilikom uručili donaciju u slasticama za naše korisnike. Zahvaljujemo gospodinu Silviu Nardu, predsjedniku humanitarne organizacije “Auser” i HO AUSER na nesebičnoj pomoći i prijateljstvu.
29
Dec

Sretna Nova 2024. godina

Sretnu Novu 2024. godinu svim ljudima dobre volje želi Kolektiv Centra “Los Rosales”
29
Dec

posjeta prijatelj iz IV osnovne škole Mostar

Naši prijatelji iz IV osnovne škole Mostar odlučili su da obraduju svoje drugare iz Centra. Veliko hvala učenicima IV osnovne škole kao i njihovim nastavnicima i učiteljicama.
29
Dec

jedna želja, jedan poklon i jedan osmjeh

I ove godine nastavljena je lijepa priča o projektu jednoj želji, jednom poklonu i jednom osmijehu u okviru kojeg su djeca vrtića i naši školarci dobili svoje želje. Radujemo se ispunjenim željama i naredne godine. Veliko hvala svima koji su usrećili našu dječicu.
28
Dec

Druženje s roditeljima

U prostorijama vrtića našeg Centra održano je druženje roditelja, djece, uposlenika i stručnih saradnika vrtića. Cilj druženja je bio unapređivanje saradnje između roditelja/staratelja i usposlenika, te razmjena mišljenja, iskustava i savjeta. Zahvaljujemo se našim roditeljima, koji su odvojili svoje vrijeme i pridružili se druženju
27
Dec

Donacija sokova

Donacija sokova za naše korisnike pristigla nam je iz Pivare Tuzla. Zahvaljujemo se na donaciji sokova.
1 2 3 67