+387 36 556 581 losrosal@bih.net.ba Pon - Pet 07:00 - 15:00

Promocija poštanske marke pod nazivom “Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama – Los Rosales”

Promocija prigodne dječije poštanske marke pod nazivom “Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama – Los Rosales” , autora Šetka Adija upriličena je 10.10.2019. godine u uredu generalnog direktora BH Pošte, Mirsada Mujića. Ovom svečanom promocijom nastavljano je obilježavanje Svjetskog dana pošte u “JP BH Pošte”. Prvi štampani primjerak marke, kao i zahvalnicu za saradnju, generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić uručio je direktorici Centra Mirni Mezit i autoru markice Adiju Šetki. Dječija markica pod nazivom “Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama – Los Rosales” Mostar” odštampana je u 10.000 primjeraka, nominalne vrijednosti od 0,90 KM, a pored markice odštampan je i prigodan FDC koverat u tiražu od 150 komada.

Izdavanjem poštanske marke posvećene Centru “Los Rosales”, BH Pošta je dala podršku radu naše ustanove i našim nastojanjima da pomognemo djeci i omladini sa teškoćama u razvoju, te da se uključe u sve aspekte društvenog života.

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić i direktorica Centra “Los Rosales” Mirna Mezit dogovorili su nastavak saradnje, a BH Pošta su obećale, da će u skladu sa svojim mogućnostima, nastaviti pružati podršku kako Centru, tako i svim ustanovama koje rade sa djecom i omladinom sa posebnim potrebama.

Veliko hvala BH Pošti što su na ovakav način odlučili da promovišu naš rad i našu ustanovu.